2294084173 Λεωφόρος Καραμανλή 1, Στάση Μακρή, Άρτεμις s.basinas9@gmail.com
 
 
 


ΜΠΑΣΙΝΑΣ
Χωματουργικές Εργασίες Ανατολική Αττική

Η επιχείρησή μας "ΜΠΑΣΙΝΑΣ" η οποία βρίσκεται στην ανατολική Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Αρτέμιδα, δραστηριοποιείται με χωματουργικές εργασίες παντός είδους προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ιδιώτες, εργολάβους οικοδομών, δήμους, κοινότητες και τεχνικές εταιρείες σε όλη την ανατολική Αττική.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών καθώς και τον σύγχρονο στόλο οχημάτων που διαθέτουμε μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας όλες τις χωματουργικές εργασίες, όσο δύσκολες και αν είναι.

Ο σύγχρονος στόλος μας αποτελείται από φορτωτές, τσάπες, τσαπάκια, σφύρες, φορτηγά και πολλά ακόμα οχήματα που μας επιτρέπουν να μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στα πιό δυσπρόσιτα σημεία.
 
 
 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να ακούσει με προσοχή τις ανάγκες σας και να σας προτείνει την ιδανικότερη λύση για οποιαδήποτε οικοδομική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε σε όλη την ανατολική Αττική, πάντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Επιθυμώντας να σας προσφέρει πάντα τις καλύτερες λύσεις σε οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε, η επιχείρησή μας, δεν σταματά να επενδύει στην ανανέωση των μηχανημάτων, του εξοπλισμού της αλλά και την διαρκεί επιμόρφωση του προσωπικού της. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και ολοκληρώσει με απόλυτη ασφάλεια, επιτυχία και συνέπεια ένα μεγάλο αριθμό έργων, ιδιωτικού και δημόσιου φορέα, απλά αλλά και με ιδιαίτερες απαιτήσεις έργα, σε όλη την ανατολική Αττική.

Χάρη στην συνεπή και συνεχή παρουσία μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, η επιχείρησή μας, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Βασιζόμενοι στην εμπειρία μας και σε συνδυασμό με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες, θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς.