2294084173 Λεωφόρος Καραμανλή 1, Στάση Μακρή, Άρτεμις s.basinas9@gmail.com
hero image
 
 
 


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Μπασίνας | Χωματουργικές Εργασίες Ανατολική Αττική

Με επαγγελματισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια, η επιχείρησή μας “ΜΠΑΣΙΝΑΣ” η οποία βρίσκεται στην ανατολική Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Αρτέμιδα, είναι σε θέση να αναλάβει και να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε, με εγγυημένα αποτελέσματα και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Έχοντας γνώση των απαιτήσεων του κλάδου μας, επενδύουμε στην εξεύρεση λύσεων, οι οποίες είναι συνυφασμένες με τους παράγοντες αξιοπιστία, ταχύτητα και οικονομία. Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα χωματουργικές εργασιών, με προτεραιότητά μας τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη μας.

Συνεργαζόμενοι με ιδιώτες, μηχανικούς, εργολάβους, τεχνικές εταιρείες, Δήμους, κλπ. μπορούμε να αναλάβουμε πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες ανεξαρτήτως όγκου ή ύψους προϋπολογισμού σε όλη την ανατολική Αττική.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία μας ανατεθεί. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις πιό δύσκολες εργασίες αλλά και να σας εγγυηθούμε για την άρτια διεκπεραίωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.
 
  Εκσκαφές
  Μπαζώματα - Επιχωματώσεις
  Κατεδαφίσεις
  Ισοπεδώσεις
  Εκβραχισμους
  Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρων
  Μεταφορά μπάζων
  Καθαρισμούς οικοπέδων
  Διαχειριστής ΑΕΚΚ
 
Όλες οι χωματουργικές εργασίες που αναλαμβάνουμε να φέρουμε σε πέρας, γίνονται πάντα μέσα στους συμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης, εκτελούνται βάσεις της νομοθεσίας και με σεβασμό στο περιβάλλον.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε το έργο που σας ενδιαφέρει. Βασιζόμενοι στην εμπειρία μας και σε συνδυασμό με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες, θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς.